A „közhangulat” miatt visszalépett Bicskén az MSZP szír jelöltje

Bourgla Ossamah azt mondja, Felcsúton is nagyon szeretik a betegei, de a ceglédi eset megrémítette.

MN
2018. 01. 20. 11:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem szeretné, ha összemosnák az MSZP nevét a „migránssimogatókkal”, ezért visszalépett az MSZP szír származású orvos képviselőjelöltje Bicskén. Bourgla Ossamah azt mondta, „a közhangulat miatt” döntött így – írja az ATV.hu.

„Felcsúton nagyon szeretnek a betegeim, de a ceglédi eset, amikor az emberek megijedtek néhány arab férfitól, megrémített” – nyilatkozta a portálnak Ossamah, hozzátéve, hogy akkor arra gondolt: „Egy konditerembe sem mehetek le csak úgy lazán, mert ilyen a közhangulat?”

Döntéséről értesítette az MSZP vezetését is. Mint mondta, hálás azért, hogy eredetileg őrá gondoltak a szocialisták és felkérték.

Az ATV.hu megjegyzi: a bicskei körzeti orvos, az 54 éves Bourgla Ossamah az MSZP listájáról került a bicskei képviselő-testületbe. Az MSZP–DK-megállapodás értelmében Bicskén a szocialisták állíthatnak jelöltet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.