Autóversenyzőt indít az MSZP Hatvanban

Deák Bill Gyula keresztfia mögé beállt a DK is.

MN
2018. 01. 04. 14:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldal egy Mesterházy Attila volt pártelnökkel és a 2014-es jelölt Korózs Lajossal megspékelt, közös sajtótájékoztatón jelentette be csütörtökön, hogy a mindössze 19 éves Tóth Norbertet indítja el a Heves megyei 3. választókerületben, azaz a hatvaniban. Deák Bill Gyula keresztfia mögé az MSZP mellett beállt a DK is – írja a 24.hu.

Ha Tóth nyer, ő lesz minden idők legfiatalabb magyar parlamenti képviselője.

Tóth Norbert már óvodásként versenyzett, aztán beszippantotta a gokart világa, Olaszországban igazolt pilóta lett, majd épphogy betöltötte a szükséges életkort, Seattal és Ferrarival is versenyezhetett.

„A politikában minden ember benne van” – mondta a portálnak a fiatal sportoló, hozzátéve: nagyon zavarja, hogy a barátai jelentős része külföldre költözött boldogulni. Szerinte az emberek félnek szerinte Magyarországon, ugyanis „az elmúlt nyolc évben rendszerváltás történt”.

Tóth egyébként még nem tagja az MSZP-nek, szándékosan nem léptették be, bár a szándéknyilatkozata már kész van.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.