Bangóné: Juhász Péter olyan, mint egy rossz óvodás

Majd amikor a közösség összeáll és kiközösíti, akkor még ő van megsértődve – közölte a politikus.

MN
2018. 01. 12. 7:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jelen helyzet szerint a csepeli térségben két baloldali induló száll szembe a fideszes rezsibiztossal, miután a szocialisták Bangóné Borbély Ildikót akarják indítani, míg az Együtt kitart a korábban a körzetben már győzni tudó Szabó Szabolcs mellett.

Bangóné Borbély Ildikó az ATV A nap híre című műsorában kijelentette: „ha én tudom leváltani Németh Szilárdot, el fogok indulni”.

A szocialista politikus kemény szavakkal illette a műsorban Juhász Pétert, aki egy csütörtöki Facebook-posztjában úgy fogalmazott Molnár Gyuláról: „nem hajlandó elősegíteni azt a helyzetet, hogy mindenhol a legesélyesebb egyetlen ellenzéki jelölt álljon szemben a Fidesszel kihívóként. Ezt történelmi bűnnek tartom”. Juhász azt is mondta: „Szabó Szabolcsra, aki egyszer már megverte Németh Szilárdot, azért indít rá jelöltet az MSZP, hogy több pénze legyen. Kovács Alex, akinek egyetlen politikai teljesítménye az volt a belvárosban, hogy ő is kapott kedvezményesen lakást, azért indul velem szemben, aki feltártam ezeket a panamákat, hogy az MSZP-nek több pénze legyen”. Kiemelte, hogy szerinte elfogadhatatlan ez a mentalitás.

Bangóné szerint Juhász Péter úgy viselkedik, mint az a rossz gyerek az óvodában, aki mindenkibe belerúg, meghúzza a kislányok haját, lerombolja a kockavárakat. „Igazi vásott rossz gyerek. Majd amikor a közösség összeáll és kiközösíti, akkor még ő van megsértődve, és megy az óvó néninek – hol az egyiknek, hol a másiknak, hol a dajka néninek – hazugságokkal teletömni a fejét. A Juhász Péter most ezt csinálja” – fogalmazott a képviselő. Hozzátette: szeretné, ha Juhász befejezné, amit csinál, és a választásokra koncentrálna. „Egy hároméves gyerektől ez sokszor még jópofa is, egy felnőtt embertől már nem” – hangsúlyozta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.