Elégtételadás

MN
2018. 01. 03. 15:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bíróság megállapítja, hogy az alperes megsértette a felperes jó hírneve védelméhez fűződő személyiségi jogát azzal, hogy a kiadásában megjelenő Magyar Nemzet 2017.május 29-i számában (nyomtatott és online verziójában) valótlanul állította, hogy a cikkében (s korábbi utalt írásában) említett hivatali autók ügyében nyomozás indult, hogy a BRFK Korrupció és gazdasági bűnözés elleni főosztálya vizsgálja az I. kerületi Önkormányzat autóbeszerzését, továbbá, hogy az önkormányzat ingatlanvagyonával kapcsolatos gazdálkodás miatt hűtlen kezelés gyanúja miatt folyó eljárásban az autóvásárlást vizsgálják – ilyen büntetőeljárás a BRFK előtt nem folyt, magánszemély feljelentésére a Budapesti IX. kerületi Ügyészségen indult eljárás, mely a feljelentés elutasításával zárult. Az okozott sérelmeket sajnáljuk, és az érintett szíves elnézését kérjük.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.