Ex-DK-s indul a Momentum színeiben Kecskeméten

„Terepmunka, hiteles sztori, jó program” – szól az elképzelése a fideszes jelölt legyőzésére.

MN
2018. 01. 29. 7:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szarvas Koppány Bendegúzt indítja parlamenti képviselőjelöltként Bács-Kiskun megye 2. számú választókörzetében a Momentum – írja az Azonnali.hu. Szarvas Koppány Bendegúz a DK-ból került át a Momentumhoz, korábban vezette a DK ifjúsági szervezetét, az IDE-t is. Most Petőfit idézve kommentálta a hírt: szabadság, szerelem vezette a Kecskemét egy részét is magába foglaló körzetbe, de számára ez nem egóharc, ha kell, később visszalép előnyösebb induló javára.

Noha korábban arról volt szó, hogy Csontos Gábort indítják a körzetben, a személyváltozásról szóló hírt megerősítette Soproni Tamás, a Momentum alelnöke is. Az új jelölt októberben lett a Momentum pártoló tagja, a rendes taggá váláshoz vezető eljárás pedig folyamatban van.

Hogy miért éppen Kecskemét, azt azzal magyarázta, hogy barátnője kecskeméti, aki vállalta, hogy a kampányfőnöke lesz. „Terepmunka, hiteles sztori, jó program” – hangzik az elképzelése a fideszes Zombor Gábor legyőzésére.

A körzetben még az MSZP-s Király József és a jobbikos Radics Tivadar verseng a szavazatokért.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.