Gyorsan szaporodnak Orbán Viktor vejének cégei

Az elmúlt három hónap alatt hatalmasat fejlődött a Tiborcz Istvánhoz köthető BDPST-csoport. A cégek impozáns ingatlanokkal rendelkeznek.

MN
2018. 01. 03. 17:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Heti Válasz összeállítást közölt a már meglévő öt cégről és azokról is, amelyekkel az utóbbi időben nőtt a kormányfő vejének portfóliója. Tiborcz két hónapja elismerte, hogy övé a BDPST Zrt. is, amely luxusingatlanok adásvételével foglalkozik – a hetilap ebből az információból kiindulva térképezte fel a részvénytársaság kapcsolatrendszerét.

A BDPST-csoport korábban ismert cégei:

A legújabb BDPST-cégek:

A Dorottya Investment Zrt. belvárosi Weber- és Münnich-háza egy tömböt alkot azzal a Mahart-házzal, amelyet már korábban „benyelt” a BDPST-csoport. A Heti Válasz információja szerint ebből a palotaegyüttesből vélhetően ötcsillagos luxusszálló lesz – az épületek korábbi tulajdonosa a Marriott-lánchoz csatlakoztatta volna a leendő hotelt.

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.