Ingyentejjel kampányol a Fidesz erzsébetvárosi jelöltje

Bajkai István alpolgármester nagyon igyekszik megnyerni a helyieket, ezúttal ingyen osztott tejjel.

MN
2018. 01. 25. 14:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Tejosztás” – hirdeti nagy betűkkel egy szórólap Budapest VII. kerületében. A Reflektor blog által talált hirdetmény szerint a Fidesz erzsébetvárosi szervezete szombaton a Garay téren oszt ingyentejet. Az aláíró Bajkai István, aki alpolgármester a kerületben, de a szórólapon nem ez szerepel, hanem hogy ő a kormánypártok képviselőjelöltje a VII. kerületet is magában foglaló, 5. számú budapesti választókerületben. 

Nem ez az első eset, hogy tejjel próbálják megnyerni a választókat Erzsébetvárosban: 2014-ben, az önkormányzati választás előtt több helyen is árultak jelképes összegért, literenként 7 forintért tejet azoknak, akik felmutatták VII. kerületi lakcímkártyájukat. 

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.