Kampányindító hetet tart a Fidesz

Ennek keretében a kormánypártok képviselői Visegrádon tanácskoznak, Orbán Viktor ezt követően tartja évértékelőjét.

MN
2018. 01. 24. 7:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Február harmadik hetében, kihelyezett frakcióüléssel és miniszterelnöki évértékelővel indítja meg hivatalosan országgyűlési választási kampányát a Fidesz és a KDNP – írja a Magyar Idők. A kormánypártok képviselői Visegrádon tanácskoznak két napon át, Orbán Viktor ezt követően tartja meg 20. évértékelőjét.

A Thermál Hotel Visegrádban nem először tartanak évindító tanácskozást a kormánypárti képviselőcsoportok, a kihelyezett frakcióülések hagyománya pedig egészen 2010-ig nyúlik vissza.

A Fidesz–KDNP több mint hét évvel ezelőtt, 2010. szeptember 8–10-én, Tapolcán tartott először kihelyezett ülést. A képviselők akkor egyebek mellett arról döntöttek, hogy nyolcpontos javaslatcsomagot terjesztenek elő a devizában eladósodott lakáshitelesek megsegítésére. Legutóbb szeptember 13-i kezdettel, Velencén tartott többnapos tanácskozást a Fidesz- és a KDNP-frakció.

A kampányindító hét másik nagy eseménye az immár huszadik miniszterelnöki évértékelő lesz, várhatóan február 16-án, pénteken. A helyszín és az időpont még nem dőlt el véglegesen, de ahogy az elmúlt években, úgy valószínűleg újra a Várkert Bazár lesz az esemény helyszíne.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.