Közeleg a választás, százmilliókból szerveznek átadóünnepségeket

Három nagy rendezvényre 210 milliót szánnak, ezeken várhatóan a miniszterelnök is jelen lesz.

MN
2018. 01. 23. 14:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem mindennapi közbeszerzési felhívás jelent meg kedden az Európai Unió Hivatalos lapjában: nettó 360 millió forintért keres rendezvényszervezőt a Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. (KKBK) a „feladatkörébe tartozó beruházások átadórendezvényeinek” megvalósításához és még néhány egyéb rendezvényhez.

A keretösszegből nettó 210 millió forintból három beruházás átadását kell megszervezni, amelyek olyan nagy jelentőségűek, hogy a kiírás szerint „többek között Magyarország miniszterelnöke és egyéb kiemelten védett személyek” is a meghívottak közt lesznek: 

Ezeken kívül még 150 milliós keret van a Helló, Budapest Fesztiválra, amelyen akár 12 ezer ember is részt vehet, és egyéb, közelebbről meg nem határozott konferenciák, szakmai rendezvények megszervezésére, illetve „a rendezvényekhez kapcsolódó promóciós feladatokra”.  A kiírás szerint lebonyolításukra március–áprilisban kerül sor. Ajánlatokat február 2-ig lehet benyújtani.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.