Még soha nem kapott ennyi büntetést az ellenzék, mint Kövér Lászlótól

Szocialista képviselők egészen a strasbourgi bíróságig vitték a büntetések ügyét.

Munkatársunktól
2018. 01. 01. 20:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minden eddiginél több büntetést szabott ki az ellenzéki képviselőkre 2017-ben Kövér László házelnök – derült ki az RTL Klub Híradójának összeállításából. 

A házelnök 19 alkalommal büntetett szirénázásért, transzparensekért, papírmasé figurákért, de olykor néhány papírlap felmutatása is elég volt a pénzbírsághoz.

Az összeállítás szerint Szabó Szabolcs például 250 ezer forintos büntetést kapott áprilisban, mert az Együtt képviselője a lex CEU-ról szóló szavazáskor megafonnal zavarta meg a szavazást. Szél Bernadettnek, az LMP társelnökének azért csökkentették a fizetését, mert a civiltörvény vitájában meglobogtatta a kormányközeli CÖF beszámolóját.

Kövér László az Inforádióban azt mondta, az ellenzéki politikusok munka helyett sokszor inkább bohóckodnak, az MSZP szerint viszont Kövér László úgy viselkedik, mint egy házmester. Tizenegy szocialista képviselő egészen a strasbourgi bíróságig vitte a büntetések ügyét.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.