Megjelent a felvételi tájékoztató hivatalos kiegészítése

Február 15-éig lehet jelentkezni egyetemekre, főiskolákra, és 20-áig hitelesíteni is kell a jelentkezést.

MTI
2018. 01. 31. 15:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Felvi.hu oldalon közzétett, kiegészített és pontosított változatban az eddigiek mellett új jelentkezési lehetőségeket is meghirdettek a felsőoktatási intézmények, illetve vannak olyan szakok is, amelyeket intézményi döntés alapján töröltek.

Az új meghirdetések és az egyéb korrekciók, törlések január 31-ével beépültek a felvételi tájékoztató szövegébe, és így az egységes szerkezetben olvasható a Felvin.

Idén is legkésőbb február 15-e éjfélig van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre. Szintén eddig kell befizetni a megjelölt jelentkezési helyek alapján számított kiegészítő díjat átutalással vagy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával.

A jelentkezőknek ügyelniük kell arra, hogy aki a díjmentesen megjelölhető három jelentkezési helynél többet – de legfeljebb hatot – jelöl meg, annak helyenként kétezer forintos kiegészítő díjat kell befizetnie.

A hitelesítési határidő február 20-a. Eddig kell mindenkinek hitelesítenie a jelentkezését Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.