Mesterházy Attila javára léphet vissza az LMP veszprémi jelöltje?

Gerstmár Ferenc mégsem indul a választáson.

MN
2018. 01. 22. 17:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nagyon köszönjük” – ennyivel kommentálta Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja, hogy az Együtt két helyen is visszalép a javukra. Szigetvári Viktor, az Együtt miniszterelnök-jelöltje a Magyar Nemzetnek adott interjújában jelentette be, hogy egyoldalúan visszalépnek Budakeszin Szél Bernadett, Szekszárdon pedig Hadházy Ákos javára, mert azt tartják fontosnak, hogy egy-egy esélyes jelölt álljon a Fidesz indulójával szemben.

Ungár Péter egyúttal megerősítette a Zoom.hu értesülését, miszerint veszprémi jelöltjük, Gerstmár Ferenc mégsem indul a választáson, okokat ugyanakkor nem említett. Abban a körzetben indul a független Kész Zoltán, illetve a volt MSZP-elnök Mesterházy Attila. A hírportál arra utal, hogy az LMP-s politikus a szocialista jelölt javára léphetett vissza.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.