Orbán Viktor már megint levelet ír majd mindenkinek

Nem nehéz kitalálni, hogy miért ragadott újra tollat a kormányfő.

MN
2018. 01. 27. 15:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormány a következő hetekben minden magyar háztartásba eljuttatja Orbán Viktor miniszterelnök levelét. Ebben a miniszterelnök egyebek között arról tájékoztatja az állampolgárokat, hogy a kormány – a múlt év végi nemzeti konzultáció egyhangú eredményének érvényt szerezve – határozott a Stop Soros törvényjavaslatról.

A javaslat célja annak megakadályozása, hogy Magyarország bevándorlóország legyen. A miniszterelnök levelében úgy fogalmaz: „Nekünk Magyarország az első. Ragaszkodunk ahhoz, hogy csak mi dönthessük el, hogy kivel élünk együtt” – olvasható a honlapon.

A miniszterelnök nem először ragad tollat az utóbbi időben. Múlt év végén a nyugdíjasoknak írt levelet az immár szokásosnak nevezhető Erzsébet-utalvány mellé. Ezt egyébként felerészben a költségvetés vésztartalékából, az Országvédelmi Alapból fedezte a kormány az összeg másik felét több tárca maradvány pénzeiből szedték össze.

Orbán aztán levelet ír a határon túli magyaroknak, ami várhatóan 204 millió forintba fog kerülni. A miniszterelnök azt kéri tőlük, hogy regisztráljanak és vegyenek részt a jövő évi választásokon. Idén januárban pedig azért írt levelet a miniszterelnök, hogy pénzt kérjen a Fidesz támogatóitól a Soros György elleni harcra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.