Orbán Viktor pénzt kér Simicska Lajostól

„Mindig apámhoz fordul a Fidesz, amikor nagy bajban van” – jegyezte meg Simicska Ádám.

MN
2018. 01. 05. 8:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Facebook-oldalán tett közzé egy képet Simicska Ádám, Simicska Lajos (lapunk tulajdonosa) fia arról, hogy édesapja is kapott pénzt kérő levelet Orbán Viktor miniszterelnöktől.

„Mindig apámhoz fordul a Fidesz, amikor nagy bajban van” – jegyezte meg Simicska Ádám.

Ismeretes, a napokban kapták kézhez a választók azt az Orbán által szignált levelet, amelyben a kormányfő egyebek mellett pénzadományt kért, hogy a Fidesz folytatni tudja a harcot Soros György ellen. „Soros György tevékenységével szemben most mindennél fontosabb megvédeni Magyarországot, azért, hogy valóban magyar ország maradjon” – áll a levélben, amelyet állítólag csak azok kaptak meg, akik korábban „felhatalmazták” a kormánypártot, hogy levélben kommunikáljon velük.

Nem tudni, hányan kaptak ilyen írást, vélhetőleg azokhoz érkezett meg, akik korábban – aláírásgyűjtés során vagy más módon – felkerültek az úgynevezett Kubatov-listára.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.