Soros miatt ülnek össze megyei jogú városok vezetői

Az összejövetelre Szita Károly 18 nagyvárosi polgármestert hív meg.

MN
2018. 01. 02. 13:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Január végén, február elején Budapesten tartják azt a találkozót, amit Szita Károly kaposvári polgármester, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke hív össze, és témája a Soros György magyar származású amerikai filantróp, üzletember által támogatott vidéki, szerintük bevándorlást szervező irodák terjeszkedése lesz – írja a HírTV.

Az összejövetelre a szövetség 18 nagyvárosi polgármestert hív meg. Nyilvántartásuk szerint a Magyarországon működő mintegy 600 alapítvány 10 százaléka köthető Soros Györgyhöz.

Szita Károly a hagyományokhoz híven első munkanapján fogadta a kaposvári kéményseprők képviselőit, és boldog, szerencsés új évet kívánt nekik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.