„Stop Soros”: már el is indult a „tájékoztató” kampány

Tévében és rádióban is sugározzák a vadiúj reklámspotokat.

MN
2018. 01. 19. 11:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Péntek reggel elkezdték sugározni a vadiúj „Stop Soros” reklámspotot – szúrta ki a Vastagbőr. A videóban elhangzik: az elmúlt időszakban milliónyi bevándorló érkezett Európába, a magyar határon felépített kerítés azonban megállítja őket. „Soros György szerint ezt a kerítést le kell bontani, és további milliókat kell betelepíteni Afrikából és a Közel-Keletről” – teszik hozzá.

„Ez veszélyes, ezért a Soros-tervet meg kell akadályozni” – zárul a videó.

A hirdetés már a rádióban is fut.

Ismeretes, a kormányzat „Stop Soros” névvel illeti a szerdán ismertetett törvénytervezetet, mely három elemből áll:

Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a tervezettel kapcsolatban úgy fogalmazott, a törvénycsomag új helyzetet teremt, és mindenki, így Soros György is eldöntheti, hogy mit csinál, abbahagyja vagy folytatja az illegális migráció szervezését, támogatását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.