Szombathelyen született az első idei baba

A fővárosi állami intézmények szülészetei közül több helyen is született gyermek az új év első óráiban.

MTI
2018. 01. 01. 8:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2018-ban Szombathelyen, 0 óra 1 perckor született az első gyermek vidéken, a Markusovszky Kórházban – közölte a Vas megyei kórház. Az intézmény tájékoztatása szerint Balázs Imre 3130 grammal, 50 centiméterrel, természetes úton jött a világra.

 

A kisfiú a 36 éves édesanya, Kiss Emese Enikő első gyermeke. A baba és édesanyja egyaránt jól vannak – közölte az intézmény.

A fővárosban a Szent István kórházban született 2018 első babája. Az intézmény hétfő reggeli tájékoztatása szerint a kisfiú – aki a Flóris nevet kapta – és édesanyja is jól vannak.

Az Egyesített Szent István és Szent László Kórházban az MTI megkeresésére elmondták: a kisfiú 0 óra 23 perckor 54 centiméterrel és 3400 grammal született. Flóris a 41. hétre, édesanyja első gyermekeként jött világra.

A fővárosi állami intézmények szülészetei közül több helyen is született gyermek az új év első óráiban. A Szent Margit Kórházat délelőttig nem sikerült az MTI-nek elérnie.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.