Több vezető is távozott a Momentumból, belső bajok állhatnak a háttérben

A párt szóvivője a személyi változásokkal kapcsolatban a megterhelő kampányidőszakra hivatkozott.

MN
2018. 01. 04. 18:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kampányfőnök és a kabinetfőnök után a kommunikációs igazgató is távozott vagy távozni kényszerült a Momentumból – írja az Index. A portál úgy tudja, a távozások mögött nem személyes, hanem belső, szervezeti problémák állnak.

Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője az Indexnek megerősítette a három vezető távozását, és azt mondta, mindenki maga távozott: eltérő okokból mondtak le mindhárman, kirúgásokról nincs szó. Részleteket nem mondott a távozásokról, de szerinte „a kampányidőszak mindenki számára megterhelő, és egy ennyi önkéntest foglalkoztató pártban megkerülhetetlen a fluktuáció”. Megerősítette, hogy mindhárom lemondott vezető helyére új vezetőket választottak, és szombaton Kecskeméten mutatják majd be őket.

Jövő hétvégén egy fontos küldöttgyűlést is tart a Momentum. Az Indexnek az egyik párttag azt sugallta, hogy jövő héten a pártvezetés, az öttagú elnökség és/vagy Fekete-Győr András elnök lecserélése is napirendre kerülhet, de 3 hónappal egy parlamenti választás előtt ennek nyilván kicsi az esélye, mert elég drasztikus fordulat lenne a párt életében.

Az Index értesüléseit lapunk egyik forrása is megerősítette.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.