Újabb szervezet ismerte fel a választás valódi tétjét

Viszlát Kétharmad Mozgalom: Minél többeknek kell képviselni a tudatos voksolás ügyét.

MN
2018. 01. 03. 12:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Választás! 2018 (V18) csoport mai sajtótájékoztatóján különböző színezetű kormányok volt miniszterei álltak ki a kormányzati túlhatalom korlátozása mellett. Javaslatuk lényegét tekintve megegyezik az általunk október óta képviseltekkel. Vagyis azzal, hogy az állampolgárok saját választókerületükben tehetnek érdemben e túlhatalom ellen, ha megtalálják a legesélyesebb ellenzéki jelöltet, és pártpreferenciájuktól függetlenül rá adják az egyéni voksukat – írja közleményében a Viszlát Kétharmad Mozgalom

A szervezet és a Közös Ország Mozgalom 2017. november 29-én tartott közös sajtótájékoztatóján már együttműködést szorgalmazott minden olyan szervezettel, kezdeményezéssel, amely az állampolgárok informálása és a tudatos szavazás előmozdítása révén kívánja megfékezni a Fidesz által gyakorolt erőpolitikát. Hangsúlyozzák: „minél többen képviseljük a tudatos szavazás ügyét a nyilvánosságban, annál nagyobb az esély a sikerre”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.