Váratlanul elhunyt dr. Tóth Zoltán József

A Honvédelmi Minisztérium egykori helyettes államtitkárát Hende Csaba távolította el a tárcától.

MN
2018. 01. 29. 12:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elhunyt dr. Tóth Zoltán József jogász, jogtörténész és politológus, egyetemi oktató, szakíróa második Orbán-kormány Honvédelmi Minisztériumának egykori helyettes államtitkára – tudatta szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Magyarok Világszövetsége.

Mint írják, a professzor január 28-án este otthonában rosszul lett, és már nem sikerült újraéleszteni.

Emlékeztetnek: „Miként egy évvel ezelőtt dr. Grespik Lászlót, úgy dr. Tóth Zoltán Józsefet is alig túl ötvenedik életévén ragadta el a halál.”

A közlemény hozzáfűzi: „Dr. Tóth Zoltán József korai halála érzékeny vesztesége a magyar nemzetnek, hiszen a Szent Korona Országához való visszatalálás útján ő volt az egyik világító lámpás.”

A Magyarok Világszövetsége mély fájdalmában együtt érez dr. Tóth Zoltán József családjával, és kitűzi a fekete gyászlobogót a székházára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.