Visszalép az Együtt az MSZP-s jelöltek javára Szegeden és Miskolcon

Szabó Sándort és Varga Lászlót támogatja.

MN
2018. 01. 28. 9:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Együtt elnöksége úgy határozott, hogy egyoldalú döntéssel visszalépteti két egyéni országgyűlési képviselőjelöltjét egy-egy olyan egyéni országgyűlési képviselőjelölt javára, aki már 2014-ben is bírta a párt támogatását, és jó munkát végzett az eltelt négy évben – írja közleményben a párt.

„Az Együtt megítélése szerint az együttműködésről és a koordinációról szóló beszédet immár tetteknek kell követniük, ebben kíván a párt másoknak példát mutatni” – szögezték le.

Úgy vélik,

kell újra nyernie saját egyéni választókerületében. Ezért az Együtt elnöksége visszaléptette a párt képviselőjelöltjeit ezen egyéni választókerületekben.

„Az Együtt bízik abban, hogy a következő hetekben más pártok is a tettek mezejére lépnek, befejezik az együttműködés szavaival folytatott, eredménytelen kiszorítósdit. A liberális demokrata ellenzéki párt bízik abban, hogy más pártok is felismerik a választók elvárását, és visszaléptetik egyéni jelöltjeiket a győzni képes jelöltek javára” – írták a közleményben.

Hozzátették, hogy minden demokrata párt figyelmébe ajánlják a már 2014-ben is győztes Szabó Szabolcs csepel–soroksári egyéni képviselőt, valamint Berkecz Balázs (Pécs), Baranyi Krisztina (Ferencváros–Józsefváros), Vajda Zoltán (Mátyásföld–Zugló), Lövei Csaba (Nyíregyháza), Bod Tamás (Orosháza), Molnár Tibor (Tapolca–Sümeg–Ajka), Kerepesi Tibor (Kaposvár), Vargha Nóra (Dunakeszi) és Juhász Péter (Belváros) képviselőjelölteket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.