Volner elárulja, hogy milyen stratégiát dolgoznak ki az ÁSZ-büntetés elkerülésére

Már több mint 62 millió forint adomány folyt be a Jobbikhoz.

MN
2018. 01. 10. 8:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerda reggel Volner János sajtótájékoztatóján elárulja, milyen stratégiát dolgoztak ki, amivel elkerülhetik a pénzbefizetést és egyúttal el is tudnak indulni a választásokon.

Hétfőn az egykori fideszes képviselő, Domokos László által vezetett Állami Számvevőszék bejelentette, hogy véglegessé vált a Jobbik büntetése, amit tiltott támogatás miatt szabtak ki a pártra. Vona Gábor pártjának 15 napon belül kell kifizetnie 331 millió forintot, és még ugyanennyit a választások után vonnak el tőlük az állami támogatásból. A pártelnök azonban kedden kijelentette, önként egy fillért sem fizetnek. Vona Gábor még azt sem tartotta elképzelhetetlennek, hogy a párt vezetőit, beleértve saját magát, az eljárás végén börtönbe zárják.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.