Zaklatási ügy: Havas Henrik a Fideszt sejti a támadás mögött

Nem zaklatott senkit – mondta a műsorvezető a Hír TV Egyenesen című műsorában.

MN
2018. 01. 03. 7:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hír TV Egyenesen című műsorában a műsorvezető először beszélt televízióban az ellene felhozott vádakról azóta, hogy megszűnt munkaviszonya az ATV-vel – olvasható a Hír TV oldalán.

Havas Henrik azt mondta: nem zaklatott senkit. Azt ugyanakkor megerősítette, hogy az ATV belső vizsgálata szerint két kollégáját is molesztálta, akik ezzel kapcsolatos vallomásukat állítólag készek ügyvédi letétbe helyezni.

„Andy Vajnának azért adtak hitelt, hogy megvegye a TV2-t, és a Tényekben elkészítsék azokat az interjúkat, amelyeket el kell készíteni. Ezért vették meg az Origót, hogy a témát lehessen folytatni. Ezért hozták létre a Pesti Srácokat és a 888-at, hogy ezeket még tovább lehessen pörgetni. A dolog lényege szakmailag nagyon átlátható. Ő mond valamit, ő átveszi, ő hivatkozik, és az egész konglomerátum, amire milliárdokat költöttek, betölti a hivatását” – mondta el Havas Henrik.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Baukó Éva karácsony előtt furcsa válasszal reagált lapunk interjúkérelmére.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.