Kiskunhalason a Fidesz–KDNP jelöltje nyerte az időközi önkormányzati választást

A kormánypártok jelöltje, Juhász György kétharmados győzelmet aratott.

MN
2018. 02. 25. 20:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bács-Kiskun megyei Kiskunhalason az időközi önkormányzatiképviselő-választáson a Nemzeti Választási Iroda honlapjának adatai szerint a fidesz–KDNP-s Juhász György 454 szavazatot (68,07 százalék) kapott, a független Fejes Ferencre 206-an szavaztak (30,88 százalék), Czupor Attila László, a Magyar Munkáspárt jelöltje alig több mint 1 százalékos eredményt ért el 7 szavazattal – adta hírül az MTI. A névjegyzékben 2342-an szerepeltek. A választásra jogosultak több mint 28 százaléka vett részt a voksoláson.

A településen azért kellett időközi választást kiírni, mert Aradszky Lászlóné, a város 5. számú választókerületének képviselője, egyben a kiskunhalasi képviselő-testület ügyrendi és szociális bizottságának elnöke 2017. október 29-én tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.