Megszűnt az eljárás a fiatalkorúval viszonyt folytató alpolgármester ellen

Szabó Ferenc egyik volt tanítványával kezdett kapcsolatba, bűncselekmény hiányában zárták le az ügyet.

Vékony Zsolt
2018. 02. 01. 15:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Befejezte a nyomozást a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Szabó Ferenc ügyében, aki a hírek szerint egy tizenhat éves lánnyal bonyolódott kapcsolatba. A Körmendi Járási Ügyészség bűncselekmény hiányában azonban megszüntette az eljárást – tudta meg a Nyugat.hu.

Körmend volt KDNP-s alpolgármesteréről tavaly év elején derült ki, hogy évek óta viszonyt folytatott a lánnyal, aki korábban a diákja volt abban az iskolában, ahol napközis tanárként dolgozik. A botrány kirobbanása után Szabó igaztalan pletykának és súlyos rágalomnak titulálta a vele összefüggésbe hozott ügyet, végül lemondott az alpolgármesterségről, és a pártból is kilépett, a képviselő-testületben azonban megtartotta mandátumát.

Márciusban végül az érintett diáklány is megszólalt, s az ATV-nek azt nyilatkozta, hazugságnak tartja, hogy egyes médiumok áldozatként állították őt be a nyilvánosság előtt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.