Nem lesz miniszterelnök-jelölti vita Orbánnal, mert „a viták ideje lejárt”

Ez most a választók döntésének ideje – közölte Havasi Bertalan.

MN
2018. 02. 28. 14:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Szerintem erre minimális esély sincs” – ezt a válaszolta az Index megkeresésre Orbán Viktor egyik közvetlen munkatársa azzal kapcsolatban, hogy elképzelhető-e olyan miniszterelnök-jelölti vita az áprilisi választásokig, amelyen a kormányfő is részt vesz.

Egy másik, Orbán tágabb környezetéhez tartozó tanácsadó a portálnak azt mondta, „nem hallott arról, hogy bármikor felmerült volna, hogy vitát vállalnak”. Szerinte a vita „mindig a kihívó érdeke”, és „ki-ki meccseknél van” értelme, a Fidesz viszont jelenleg sokkal erősebb a többi pártnál.

Az Index azt írja, hivatalosan is megkeresték a miniszterelnök sajtófőnökét azzal kapcsolatban, Orbán részt fog-e venni miniszterelnök-jelölti vitán. Havasi Bertalan a következőt írta a kérdésre: „Magyarország miniszterelnöke az Országgyűlésben számtalan alkalommal vitatkozott az ellenzék jelöltjeivel. A viták ideje lejárt, ez most a választók döntésének ideje”. Havasi Bertalan a választ az MTI megkeresésére is elküldte.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.