Németh Szilárd elfelejtette, hogy Soros már nem téma

Németh Szilárd nem hazudtolta meg önmagát: megint Soros emberének nevezte Szél Bernadettet.

Katona Mariann
2018. 02. 28. 13:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Németh Szilárdnak nem szólhattak arról, hogy háttérbe kell szorítani a sorosozást, a nemzetbiztonsági bizottság szerdai ülésén ugyanis ismét sorosozott egy nagyot.

„Soros embereinek jelenlétében nem tárgyalunk a migrációt érintő kérdésről” – ezzel próbálta megmagyarázni, hogy a testület kormánypárti többsége miért nem hajlandó napirendre venni a kormány által az elmúlt években „titokban” befogadott menekültek kérdését.

Soros embereként ezúttal is az LMP-s Szél Bernadettre gondolt, aki 15 éve néhány hónapot dolgozott egy Soros György, de még az akkori Orbán-kormány által is támogatott szervezetnél.

A nemzetbiztonsági bizottság egyébként az Elios-ügyről is szeretett volna tájékozódni, de Németh Szilárdék ezt sem tették lehetővé.

Az OLAF-jelentéssel és Tiborcz Istvánnal foglalkozó összes cikkünket ide kattintva olvashatják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.