Találkozót kezdeményezett Vona Gábor a diáktüntetések vezetőivel

A Jobbik elnöke, miniszterelnök-jelöltje az oktatási rendszer hibáiról beszélgetne.

MN
2018. 02. 12. 16:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fiatalok körében legnépszerűbb pártként a Jobbik, a kormánnyal ellentétben, szívesen meghallgatja a diákokat arról, mit változtatnának az oktatási rendszeren - írta közleményében az ellenzéki párt. Ennek érdekében Vona Gábor, a párt elnöke és miniszterelnök-jelöltje, valamint Dúró Dóra, a párt oktatási kabinetjének és az Országgyűlés kulturális bizottságának elnöke találkozót kezdeményez a diáktüntetések vezetőivel.

 

A jövő generáció fölvetéseire nem elutasítással, cinikus hallgatással kell válaszolni, hanem párbeszéddel, figyelemmel és nyitottsággal. A XXI. századi politikában és oktatásban ennek természetesnek kellene lennie, ám a tudatos állampolgárrá nevelés, a kritikus gondolkodás és az együttműködés egyáltalán nem jelentenek értéket a jelenlegi kormány számára – írták közleményükben.

Amint választ kapunk, közöljük a tüntetések vezetőinek reakcióját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.