A KDNP és ifjúsági szervezete is részt vesz a békemeneten

A felhívás szerint támadás érte Magyarországot és a kereszténységet.

MTI
2018. 03. 13. 14:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, egyben a kisebbik kormánypárt elnöke, valamint Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke közös közleményben jelentette be, hogy a KDNP és a párt ifjúsági tagozata is részt vesz a március 15-re időzített békemeneten. 

„Mi, kereszténydemokraták hiszünk a közösség erejében. Országunk jövője, biztonsága, keresztény kultúrája, identitása és függetlensége jelenleg is támadás alatt van. Mások akarják megmondani, hogyan és kivel éljünk” – írták.

A közlemény így folytatódik: „A békemenet közössége eddig is erős, határozott kiállást tanúsított Magyarország mellett, ezért a KDNP és az IKSZ is csatlakozik a békemenethez. Álljunk ki a fiatalok jövőjéért és Magyarországért, álljunk ki értékeinkért!”

Ezután a pártvezető és az ifjúsági vezető felszólítást intéz a szimpatizánsokhoz: „Hallgassuk meg együtt Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédét!”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.