Benzinkúti „randevú”: késő este egyeztetett Vona Gábor és Szél Bernadett

Az M3-as autópálya melletti pihenőhelyen hozták össze a LMP–Jobbik-találkozót.

MN
2018. 03. 20. 7:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M3-as autópálya melletti benzinkúton, a borsókúti pihenőhelyen hozták össze a LMP–Jobbik-találkozót – írja a 444.hu. A portál szerint Szél Bernadettet a párt másik társelnöke, Hadházy Ákos, míg Vona Gábort a Jobbik pártigazgatója, Szabó Gábor kísérte el.

Hétfőn Vona és Szél is országjáráson voltak, Mátrafüreden, illetve Debrecenben végeztek a saját kampányeseményükkel, ezután találkoztak útközben.

A megbeszélés bő egy órán keresztül tartott, a végén pedig Szél Bernadett azt mondta: sokkal jobb volt a hangulat, mint a vasárnapi ellenzéki találkozón. A hétfő esti találkozó után a tárgyalás részleteit nem árulták el, mindkét fél azt mondta, hogy megbeszéli saját pártjával a történteket. Kedd reggel összeül az LMP elnöksége, hogy a folytatásról döntsenek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.