„Dunába vele” – így szidalmazták tudósítónkat a „békemeneten”

Az éppen kérdéseket feltevő kollégánkat meg is rángatták, fájó pontján szorongatták. Videó.

MN
2018. 03. 16. 5:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erőteljesen megütötték a bordáját a Magyar Nemzet tudósítójának, Unyatyinszki Györgynek csütörtökön a „békemeneten”. Az éppen kérdéseket feltevő kollégánkat meg is rángatták, fájó pontján szorongatták. Az elkövetők a rendezvényt biztosító őrök voltak, a meneten vonuló Orbán-hívek közben hangosan szidalmazták kollégánkat. 

Tegnap több fotót és videót is közzétettünk az esetről, egy olvasónktól azonban kaptunk egy újabb videót, ezt itt tekinthetik meg.

A Hír TV stábját is fenyegették. Az állami ünnepség résztvevőinek ugyanis táblákat osztogattak a Fidesz nevével. Amikor azt firtatták, hogy a táblák honnan vannak, fenyegető és trágár választ kaptak. „Takarodjatok a k*rva anyátokba! Addig, amíg elmehetsz, addig” – mondták nekik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.