Esztergomi plébános: Az M1 az 1970-es éveket idézte Svédország gyalázásával

Harmai Gábor úgy érezte, az állami tévé tudósítása visszavitte őt az átkosba.

MN
2018. 03. 11. 19:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igazi időutazásról számolt be az esztergomi plébános, miután megnézte az M1-es tévécsatorna hírblokkját – vette észre a katolikus pap Facebook-bejegyzését a 24.hu.

„Ma reggel újra gyereknek érezhettem magam!” – kezdte bejegyzését Harmai Gábor, az esztergom-belvárosi Szent Péter és Pál-templom plébánosa.

Majd így folytatta: – A TV1-híradóban a kormánypropagandista 8 percen keresztül (mértük) azt mutatta be, hogy a svédországi magyarok mennyire aggódnak a közbiztonság miatt, és mennyire szeretnének Magyarországra jönni a migránsok elől. Ilyen utoljára a hetvenes években volt, amikor általános iskolába jártam!

A plébánosnak az időutazás teljes átéléséhez „már csak a szorzótábla és az ábécéskönyv hiányzott”, írta, majd ezzel egészítette ki: „Meg az osztálytársaim. Egy részük kiment Nyugatra ”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.