Évek óta Magyarországon él a Svédországból „hazamenekült” nő

A 24.hu szerint a budai Várban bérelt ki egy lakást, de gyorsan elmérgesedett a viszonya a tulajdonossal.

MN
2018. 03. 13. 11:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Évek óta Magyarországon él az M1 szombati Híradójában meginterjúvolt svéd–magyar nő, aki azt állította, hogy a svédországi migránshelyzet miatt betelt nála a pohár, ezért hazaköltözött – írja a 24.hu.

Natalie Contessát múlt pénteken mutatta be az M1. A nő a köztévében arról beszélt, hogy az utolsó két-három évben tapasztalt közbiztonsági problémák kényszerítették rá, hogy elhagyja a skandináv országot. „A biztonság miatt költözöm haza, szomorú, hogy amiatt kell elhagynom egy országot, mert nem kapok védelmet” – fogalmazott a Svédországban nevelkedett nő.

Arról azonban nem tett említést, hogy valójában már hosszú ideje életvitelszerűen Magyarországon él. A 24.hu forrásai szerint Natalie Contessa 2016 nyarán bérelt ki egy lakást a budai Várban hosszú távra. Igaz, végül rövidebb ideig élt ott, mert gyorsan elmérgesedett a viszonya a tulajdonossal.

A portál szerint a nő az Anjou Házban, a Vár egyik legdrágább épületében lakott, ott ahol korábban Matolcsy György is igénybe vett egy baráti kölcsönlakást válása idején. A lakástulajdonos a 24.hu-nak azt mondta, hogy a nő az édesanyját és két kutyáját is beköltöztette a lakásba, holott erről nem tett említést a szerződés megkötésekor. Ám amikor szóvá tették, hogy nem így állapodtak meg, a nő hatalmas botrányt csapott a környéken, hogy kinyomozza, ki árulta be kutyáit a főbérlőnek.

A tulajdonos szerint hamar megromlott a kapcsolatuk az egyre ellenségesebb nővel, de amikor fel akarták mondani a szerződését, telefonon és e-mailen is zaklatni kezdte a családot. A nő szinte folyamatosan becsmérlő hangot ütött meg a levelekben, és azt állította, hogy grófi társaságának legjobb barátja maga Orbán Viktor. Végül 100 ezres számlahátralékkal távozott – teszi hozzá a portál.

Az Index hétfőn azt írta, a nőt Svédországban hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el. A Svédországban nyilvános nyilvántartási adatok szerint pedig nem is a svéd fővárosban élt, hanem az onnan mintegy 500 kilométerre délnyugatra található Bastadban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.