Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Facebookozókat hívogat telefonon Lázár János

Kiderült, honnan szerezte meg a miniszter a felhasználók telefonszámát.

MN
2018. 03. 27. 12:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Telefonon hívta fel néhány követőjét Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter erről a Facebook-oldalán tett közzé videót, bejegyzésében hangsúlyozva, hogy igyekszik „minden kapcsolatot megtartani”. Köszönetet mondott a pozitív kommentekért, a kritikákért és a szidalmakért.

Elsőként Olgát tárcsázta, aki azt üzente a miniszternek, hogy „Hajrá, Fidesz–KDNP!”; „Isten áldja önöket!” A videóban Istvánt is felhívta, aki szerint Lázár Jánost nem lehet zavarba hozni, a miniszter „mindent megmagyaráz”.

Az a videóban nem hangzott el, hogy honnan szerezte meg az érintettek telefonszámát a politikus. Cikkünk megjelenését követően a kancelláriaminiszter egy hozzászólásban fejtette ki, honnan is vannak a telefonszámok:

„Kedves Niksi, pár Fb-felhasználónak, akik rendszeresen kommentelnek az oldalamon, kampánycsapatom elkérte az elérhetőségét, és engedélyüket kérte, hogy felhívhassam őket. köszönöm érdeklődését, Lázár János.”

Az április választással kapcsolatos cikkeinket ide kattintva olvashatja:

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.