Feljelentette a megölésével fenyegetőző férfit Bayer Zsolt

A CÖF provokátorokra számít.

MN
2018. 03. 13. 6:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Feljelentést tett az őt ért halálos fenyegetés miatt az I. kerületi rendőrkapitányságon Bayer Zsolt – írja a Magyar Idők.

A lap publicistája, a békemenetek állandó résztvevője vasárnapi, a Bem téren tartott sajtótájékoztatóján számolt be először arról, hogy egy internetes bejegyzésben egy férfi azzal fenyegette meg, hogy a békemenet közben egy háztetőn egy Dragunov mesterlövészpuskával fogja várni őt és agyonlövi, ám amennyiben ez alkalommal mégsem sikerülne, úgy később egy lámpavason fog lógni Orbán Viktorral.

Bayer Zsolt a feljelentéssel azt szeretné elérni, hogy az interneten se lehessen büntetlenül fenyegetőzni. Azt is leszögezte, hogy eszébe sem jutott, hogy védelmet kérjen, nem fél kimenni az utcára, és a békemeneten is ott lesz.

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) szerint minden korábbinál több gyalázkodás éri az általuk szervezett március 15-i rendezvényt, de eddig olyan fenyegetést nem kaptak, ami miatt módosítani kellene a békemenet programján.

– A békemenetet érő minden korábbinál több gyalázkodás, fenyegetés is mutatja, hogy mekkora a tét – nyilatkozta a lapnak ifj. Lomnici Zoltán. A CÖF szóvivője provokátorokra is számít a kormányt támogató március 15-i felvonulás útvonalán, ezért arra kéri a résztvevőket, hogy ne üljenek fel azoknak, akik megpróbálják megzavarni a rendezvényt.

Leszögezte, hogy az elmúlt hat évben megrendezett hat békemenet minden esetben méltóságteljesen zajlott le, és ez most is így lesz.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.