Gyurcsány Ferenc: „A helyzet az, hogy nem én lopok, drága uraim”

Czeglédy Csaba nem fog megtörni a börtönben. Hiába kérnek tőle terhelő vallomást Gyurcsányra.

MN
2018. 03. 06. 6:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A DK elnöke arról beszélt a Hír TV-ben, hogy szerinte a Fidesz bosszút állna Czeglédy Csabán, mivel az ügyvéd több pert is megnyert ellene. Gyurcsány Ferenc a tévé Egyenesen című műsorában azt mondta: Czeglédy Csaba nem fog megtörni a börtönben. Hiába kérnek tőle terhelő vallomást rá, neki olyan dokumentumai vannak, amelyek a hatalmon lévőkre lehetnek veszélyesek.

„A helyzet az, hogy nem én lopok, drága uraim, hanem Orbán és veje közösen lop, köztörvényes bűnözők. Magyarországon először Orbán Viktor keveredik ilyen közel egy kézzelfogható súlyos bűncselekményhez. Ha azt hiszitek, hogy el lehet takarni ezt az ügyet, ami sokkal inkább Orbán-ügy és nem Tiborcz-ügy, akkor tévedtek” – mondta a DK elnöke.

Az OLAF-jelentéssel és Tiborcz Istvánnal foglalkozó összes cikkünket ide kattintva olvashatják.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.