Ha vonattal utazna, kerülje el a Nyugati pályaudvart!

Műszaki hiba miatt áll a forgalom a Nyugati és Kőbánya-Kispest közt. Marad az M3 metrót pótló busz.

MTI
2018. 03. 03. 10:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Műszaki hiba miatt nem járnak a vonatok a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között, a szerelvények akár egy órát is késhetnek a Budapest–Cegléd–Szolnok–Debrecen–Záhony-, a Budapest–Cegléd–Szeged- és a Budapest–Lajosmizse-vonalon – közölte szombaton az MTI-vel a Mávinform.

A tájékoztatás szerint a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között meghibásodott a felsővezeték, a Nyíregyházára tartó, 612. számú Szabolcs IC áramszedője pedig megsérült. Mindegyik vágányon áll a vonatforgalom, ezért a vonatok Kőbánya-Kispest vasútállomásról fordulnak.

Helyreállításig az utasok érvényes menetjeggyel és bérlettel igénybe vehetik a Budapesti Közlekedési Központnak (BKK) a 3. metróvonalon közlekedő pótlóbuszait a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között – írták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.