Halottat is invitált a kampányeseményre Tuzson Bence

A Hír TV kereste a politikust és kampánycsapatát, akik visszahívás ígértek, amit eddig nem tettek meg.

MN
2018. 03. 22. 12:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elhunytat is invitált fideszes lakossági fórumokra Tuzson Bence kampánycsapata, és még a helyi sikerekről is beszámoltak neki. Ezt egy olvasó jelezte a Hír TV-nek, aki a Pest megyei 5-ös számú választókerületben él – itt indul a választáson a kommunikációs államtitkár – írja a portál.

A neve elhallgatását kérő asszony arról beszélt, férje két éve hunyt el, ám a telefonszámára a mai napig érkeznek kampány SMS-ek a Fidesztől: „A férjem két éve hunyt el, a telefonszámát megtartottam, mivel sok ismerős, barát csak ezt ismeri. Tavaly nyáron került a nevemre az előfizetés, de én ilyen célra nem adtam ki a telefonszámot, és a férjem sem szerette a Fideszt, úgyhogy róla sem tudom elképzelni, hogy megadta volna nekik. Fogalmam sincs, honnan van meg nekik a telefonszám, tőlünk biztosan nem kapták meg”. Emellett elküldték nekik Tuzson Bence facebookos kampányvideóját is, amelyben a fideszes államtitkár a helyi sikereiről számol be.

A Hír Televízió kereste a politikust, illetve munkatársait, hogy megtudja, honnan szerzik az adatokat az SMS-kampányhoz, és milyen gyakran frissítik azt. E-mailben nem reagáltak, telefonon pedig a politikus egyik kollégája azt mondta, ő nem adhat információt az adatgyűjtésről és az adatbázisról, de visszahívást ígért – ez nem történt meg.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.