Következő mérkőzések
Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Hiába Kósa közbenjárása, még nem vették vissza a kirúgott pécsi portást

A miniszter levelet írt a polgármesternek, de a biztonsági őr még nem kapott választ.

MN
2018. 03. 31. 12:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hiába kérte nyílt levélben Kósa Lajos, még nem vették vissza azt a pécsi biztonsági őrt, akit azért bocsátottak el állásából, a pécsi városházáról, mert a minisztert az újságírók elől menekítő sofőr egy szűk ívben meghúzta a szolgálati kocsit – írja a Blikk.

A 63 éves portást azért vonták felelősségre, mert elhagyta az őrhelyét, és nem biztosította az érkező miniszter útját a városházába.

A bulvárlapnak a férfi most azt mondta, eddig nem keresték meg, de reméli, az ünnepek után meg fogják.

Az ominózus eset nem sokkal az után történt, hogy kirobbant a politikus 1300 milliárd forintos vagyonkezelési botránya, így Kósa Lajos mindenképpen szerette volna elkerülni a sajtó munkatársait, akik a pécsi városháza bejáratánál várták a minisztert. A sofőr megpróbált beállni a szűk kapun, de nem tudott ráfordulni, mivel ott parkolt egy furgon, ezért belemanőverezte magát egy veszélyes helyzetbe, és meghúzta a szolgálati autót.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.