Ingyen buszoztatják a Fidesz szavazóit a békemenetre

Inkognitóban telefonált a Hír TV munkatársa.

MN
2018. 03. 09. 7:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ingyen buszoztatják a Fidesz szavazóit a békemenetre a törökszentmiklósi választókörzetből – írja a Hír TV.

A környék fideszes képviselője, Boldog István a Facebookon tette közzé a napokban azt a telefonszámot, amelyen a jelentkezők érdeklődhetnek a részletekről. A Hír TV munkatársa inkognitóban telefonált, de nem tudták meg, hogy a költségeket Boldog István, a Fidesz, vagy pedig a párt jótevői állják.

Korábban megírtuk: a jelek szerint minden követ megmozgatnak Jász-Nagykun-Szolnok megyében is, hogy fideszes hívószóra haptákba vágják magukat a kormánypárti választók. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott levélből ugyanis kiderült, hogy Boldog István, a körzet fideszes országgyűlési képviselője riadót fújt. A politikus politikai ügyekkel foglalkozó munkatársa levelet küldött szét a környék polgármestereinek, önkormányzatainak és a helyi csoportelnököknek, hogy arra buzdítsa őket, toborozzák össze az embereket, mert nagy feladat vár rájuk március 15-én, részt kellene venniük a békemeneten.

A levélben felidézték, hogy az esemény „a kampány minden eddiginél fontosabb összejövetele lesz április 8-át, a választás napját megelőzően”. „Ez az utolsó tömegrendezvényünk választás előtt, ezért mozgósítsatok minden barátot és szimpatizánst a választókerületben!” – tették hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.