Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Ismét robothangon riogatja az embereket a Fidesz

Beindult a Fidesz telefonos kampánya. A Jobbikról szóló üzenet száll az éterben.

MN
2018. 03. 28. 5:35
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Arról már korábban lapunk is beszámolt, telefonos kampányt indít a Jobbik ellen a Fidesz. A kormánypárt azért teszi mindezt, hogy nyomást gyakoroljon Vona Gáborra, a Jobbik elnökére: mondassa le helyettesét, Janiczak Dávidot. A Jobbik alelnöke, Ózd polgármestere ugyanis nemi erőszakkal fenyegette meg egy női beosztottját, és gyalázatos stílusban beszélt a nőkről.

Nos, az Indexhez több hangfelvétel is érkezett, ezekből pedig kiderül, hogy egy női robothang röviden és tömören próbálja összefoglalni, miszerint Vona Gábor támogatja a nőkkel szembeni erőszakot.

A barátságos üzenet ekképp szól:

„Halló! Jó napot kívánok! Azért hívom, mert a napokban kiderült, hogy a Jobbik alelnöke nemi erőszakkal fenyegette meg egy női beosztottját. Vona Gábor szerint bárkivel előfordulhat, hogy ilyet tesz. Ez botrányos. A Jobbik szégyellheti magát. Senki sem alázhat meg így egy nőt. Emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk április 8-án. Viszonthallásra!”

Majd hét másodperc csönd után jön a finálé:

„Készült a Fidesz megbízásából.”

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.