Jogszerűtlenül szedték le a Momentum plakátjait a bajai buszmegállókról

A jövő héten újra végigplakátolják a várost – közölte a párt.

MN
2018. 03. 04. 14:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nemzeti Választási Bizottság pénteki döntésében megállapította, hogy jogszerűtlenül szedte le a bajai önkormányzat köztisztasági cége a Momentum jelöltjének plakátjait – írta közleményében a párt.

A szervezet felidézte, hogy Béni Kornél plakátjait rögtön a kampányidőszak elején tették ki városszerte, de a köztisztasági cég négy-öt nappal később végigment a városon, és az összes választási plakátot leszedte. „Ezzel nemcsak a Momentumnak, hanem az összes ellenzéki pártnak kárt okozott a város, hiszen a kormányzati média- és hirdetési túlsúllyal szemben a kampányplakátolás az egyik utolsó eszköz” – fogalmazott.

A Momentum hozzátette: a döntés egyúttal megerősítette azt is, hogy buszmegállókra is szabad plakátolni. A bajai Momentum az ajánlások összegyűjtése után, a jövő héten újra végigplakátolja a várost – közölte a párt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.