Kémfotók kerültek ki a nem Lázár Jánoshoz tartozó kastélyról

Szoborfülkés pince, ólomüveg ablakok, márványlapos folyosó: így festhet belülről a batidai vadászkastély, amit Lázár birtokai vesznek körbe.

MN
2018. 03. 11. 10:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Fotósorozatot osztottak meg a Vásárhelyiek változásért Facebook-oldalon egy épülő vadászkastély szobáiról, vagy inkább termeiről – a fotókat a 444.hu szúrta ki először.

A képek állítólag a batidai rezidencián, az úgynevezett Nagyréti Vendégházban készültek – ez az a komplexum, amit Lázár János földjei vesznek körbe.

Az ingatlan hivatalosan mégsem a kancelláriaminiszter, hanem Kulik Ernő ügyvéd tulajdonában áll, aki azért nem mellesleg tanácsokat ad Lázár hivatalának is.

A fotók alapján az épület minden részlete luxuskivitelezésben készült: a központi termet cizellált csillár és festett, ólomüveg mennyezeti ablak díszíti.

 A folyosók padlóját márványlapokkal rakták ki, a pincében pedig szoborfülkéket létesítettek – de a szauna sem maradhat ki.

A vendégházat a tulajdonos állítólag a prémiumkategóriás látogatóknak szánja, a Délmagyarország.hu cikke arról számol be, hogy 1000 euróért adják bérbe a becsült értéken is százmilliókért épített vadászkastélyt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.