Kósa Lajos: Ha vért eszel, nem leszel beteg

A kampány hevében beugrott a debreceni henteshez egy hurkára a tárca nélküli miniszter.

MN
2018. 03. 05. 19:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jól bevált kampányelemhez nyúlt Kósa Lajos, miközben Debrecen utcáit rótta a hétvégén: mint párttársai oly sokszor, ő is beugrott a henteshez. Evett velőt, hurkát, sült vért, kenyeret, savanyúságot, és arról értekezett, mennyire fontos, hogy tudjuk, mit együnk.

Szerinte két dolog tartja egészségesen a magyart: „Azt mondta egy cimbora, hogy összesen két olyan élelmiszer van, amit ha csak azt eszel, akkor sokáig úgy tudsz élni, hogy nincsen semmilyen hiánybetegséged. Az egyik a tej. És a másik mi? A vér” – fejtegette Kósa Lajos.

Ezután asztaltársainak elmesélt egy történetet arról, hogy egy ismerőse egy disznóvágáson ki akarta önteni a lecsapolt vért, de szerencsére még időben megállították.

A tárca nélküli miniszter Facebook-oldalára feltöltött kampányvideó további részei az ismerős elemeket tartalmazzák: virágot vesz, vezet, aláírást gyűjt, TV Paprikát néz, és a horoszkópokról beszélget a támogatóival.

Már csak egyetlen kérdésünk maradt: vajon miért szeretnek hurkával és kolbásszal pózolni a kamerák előtt fideszes politikusaink?

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.