Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Külföldön van a Kósa Lajost állítólag átverő csengeri asszony

Szabóné ügyvédje nyilvánosan cáfolta Kósa korábbi állításait.

MN
2018. 03. 26. 11:38
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nincs eljárás a Kósa Lajost állítólag átverő csengeri asszony, Szabó Gáborné ellen, aki időközben külföldre utazott, így a korábbi sajtóhírekkel ellentétben nincs házi őrizetben – ezt az őt képviselő ügyvéd mondta a Klubrádió reggeli műsorában.

Helmeczy László – aki a Demokratikus Koalíció baloldali pártok által támogatott nyíregyházi egyéni jelöltje –, viccnek nevezte azt a feltételezést, hogy Kósa Lajos anélkül foglaltatta volna közjegyzői okiratba, hogy államkötvényeket vásárol majd a nő pénzéből, hogy meggyőződött volna arról, hogy az örökség létezik.

Az ügyvéd kifejtette, nem igaz Kósa Lajos állítása, miszerint az édesanyja nevére kiállított 800 milliós ajándékozási szerződés hamis lenne. Helmeczy László úgy véli, Szabó Gáborné nem követett el csalást, és semmilyen kárt nem okozott Kósa Lajosnak.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.