Lázár János magyar hangja: Gáspár Győző – Nevetség tárgya lett a miniszter

Nem kellett volna húzogatni az oroszlán bajszát – egy csapásra coubbá vált a politikus.

MN
2018. 03. 07. 13:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az internet népe bosszút áll, ha olyan tartalomba botlik, amely sokaknál kiveri a biztosítékot. Most Lázár János volt a soros.

A kancelláriaminiszter kedden Bécsbe látogatott, és azzal riogatott, hogy az osztrák fővárosba az elmúlt húsz év alatt érkezett külföldiek kiszorították a helyi fehér keresztény lakosságot, és Budapestre is ez a sors várhat, ha az ellenzék nyer a választáson.

Több sem kellett az embereknek, Lázár János egy csapásra coubbá vált, és az adócsalással gyanúsított Gáspár Győző, alias Győzike hangján szólal meg.

Nézzék csak!

Egyébként gyűlöletkeltő tartalomra hivatkozva a Facebook letiltotta a videót, és Bécs sem hagyta annyiban. Szijjártó Péter azonban védelmébe vette a minisztert.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.