Nem lehet következmények nélkül részegnek nevezni Gyurcsány Ferencet

A DK elnöke és Molnár Csaba, az ellenzéki tárgyalás vendéglátói jogi elégtételt vesznek az LMP-s Vágó Gáboron.

MN
2018. 03. 19. 10:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem maradt következmények nélkül az LMP-s Vágó Gábor vasárnap esti kijelentése. A zöldpárti politikus szavai kiverték a biztosítékot a DK-nál.

„Vágó Gábor nem nevezte meg, hogy kire vonatkozott tegnapi igaztalan állítása, amelyet az ellenzéki pártok tárgyalása után tett. Az LMP politikusa vendéglátóiról beszélt. Ez csak Gyurcsány Ferenc és/vagy Molnár Csaba lehetett. A DK elnöke és ügyvezető alelnöke becsületében sértve érzi magát Vágó Gábor hitvány hazugsága miatt. Ezért Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba jogi elégtételt vesz Vágó Gáboron” – írja a 444 a Demokratikus Koalíció rövid közleménye alapján.

A párt minden bizonnyal arra reagált, hogy előző nap az egyéni választókerületi koordinációról tartott ellenzéki tárgyalás után az LMP-s politikus a 444-nek nyilatkozva sérelmezte, hogy a DK közepesen száraz pogácsával ugyan megkínálta őket, de a Gyurcsány-féle viszkiből nem adott.

Vágó Gábor azt mondta: „Ha én, mondjuk, részeg vagyok, és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őt is megkínálom viszkivel”. A 444 riporterének kérdésére, miszerint hogyan érti Vágó a részegséget Gyurcsány esetében, a politikus azt mondta: azt mind fizikailag, mind a szó átvitt értelmében komolyan kell venni.

Nem ez volt az első furcsa helyzet, amibe mostanában Gyurcsány Ferenc belecsöppen. Az alábbi videóban például arról beszél, hogy a DK-t kell leváltani. Majd gyorsan korrigál a Fideszre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.