Németh Szilárd szerint 15 ezer migráns költözne Csepelre

Manipulált képet osztott meg riválisáról, Szabó Szabolcsról a rezsibiztos.

MN
2018. 03. 06. 14:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha Szabó Szabolcs, az Együtt helyi jelöltje nyeri a csepeli körzetet, migránsokat telepít be a kerületbe. Nem is keveset, 15 ezret – legalábbis Németh Szilárd szerint, aki a kedd délelőttjét a jelek szerint a Facebook előtt töltötte, és félóránként osztott meg egy-egy félrevezető információt az Együttről.

A Fidesz alelnöke egy olyan manipulált fotót posztolt csepeli ellenfeléről, amelyen Szabó Szabolcsot egyfajta „magyar Ahmed H.-ként” ábrázolják. A plakáton tüntető menekültek vállára photoshopolták a politikust, akinek a kezébe egy megafon is került – hívta fel a figyelmet a Hír TV a fideszes politikus Facebook-posztjára.

A szöveg szerint Szabó egy „migránspárti jelölt”, és Németh Szilárd azt is állítja, hogy ellenfele 15 ezer menekültet telepítene Csepelre – a magyar állampolgárok lakásaiba. Az azonban nem derül ki, hogy a rezsibiztos miért éppen 15 ezer és nem 20 ezer migránssal riogat a manipulált képen.

A Fidesz-alelnök hozzátette, április 8-án arról döntenek az emberek, „akarnak-e migránsokat az utcáikban, az iskoláikban, a szomszédságukban vagy nem. A tét óriási, csak egyszer lehet hibázni”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.