Orbán Viktor és a csokinyuszi találkozása

Ha már Szerencsen járt a miniszterelnök, beugrott a csokiboltba.

MN
2018. 03. 20. 11:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csokitojás, csokinyuszi, bonbon, macskanyelv: minden, mi szem-szájnak ingere – Orbán Viktor hétfőn Szerencsen járt, és ha már a csokoládéjáról híres településre látogatott, vétek lett volna csoki nélkül hazamenni, hiszen amint a miniszterelnök Facebook-videójának posztjában is szerepel: „Az élethez kell egy kis Szerencsi”.

Vagy másképp mondva: jó csokinak is kell a cégér.

„Az első kérdés, hogy nyúl van-e, vagy csak tojás van?” – kérdezte az eladótól Orbán Viktor. Majd miután pozitív választ kapott, jól bevásárolt a finomságokból.

Ráadásul még a bolt tulajdonosa is meglepte egy hatalmas tábla mogyorós csokival, amely a felvétel tanúsága szerint a kormányfő feleségének a kedvence, aki „óriási mogyoróscsoki-fogyasztó”.Majd egy reklámfotó kedvéért még pózolt is a miniszterelnök a tábla csokival, majd azt mondta: „Törhetsz a végéből, Feri!” Nem, itt nem Gyurcsány Ferencre, hanem Koncz Ferencre, a szerencsi polgármesterre utalt Orbán Viktor.

Majd egy szürreális beszélgetés is lejátszódik a kormányfő és vendéglátói között. A miniszterelnök azt mondja, „hálásak vagyunk önnek, hogy nem engedte, hogy az egész ”, majd a vendéglátó azzal folytatja: „ebek harmincadjára, vagy még rosszabbat ne mondjunk, idegeneknek jusson”.

Már csak egy kérdés maradt: vajon kik lehetnek azok az idegenek, akik lecsapták volna a magyarok kezéről a magyar csokit?

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.