Sorra törlik Kósa Lajos nyilvános szerepléseit

Néhány napon belül két Kósa-lakossági fórumot mondtak vissza, az örökségbotrányba kerülő miniszter maga is menekül a kérdések elől.

MN
2018. 03. 23. 9:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz sorra fújja le Kósa Lajos nyilvános szerepléseit, amióta kiderült, hogy a minisztert átverte egy csengeri asszony, aki 1300 milliárdos örökséget lengetett be neki – vette észre a 444.hu.

Kedden például az Erzsébetligeti Színházba tervezett fórumát mondták le technikai okok miatt, most az újfehértói szereplése is lekerült a listáról. 

A párt honlapján még arra is figyelnek, hogy Kósának a rendezvények listáján se maradjon nyoma. Szerdán a Fidesz oldalára feltöltött listán még szerepelt Kósa Lajos péntekre tervezett újfehértói fóruma, de később törölték.

Pedig Simon Miklós, a helyi fideszes jelölt már azt is elintézte, hogy az Újfehértói Hirdetőben reklámozzák Kósa fórumát. 

A kormánypárt láthatóan takargatja Kósa Lajos ügyét, a miniszter ugyanakkor maga is mindent megtesz azért, hogy ne kérdezhessék nyilvánosan.

A Szabad Pécs felvételei szerint a sofőrje inkább meghúzta Kósa szolgálati autójának oldalát, csak hogy ki tudjanak menekülni az újságírók gyűrűjéből.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.